Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Δεν πετάμε τπτ #3!

Αναρτήθηκε από Faiou στις 8:03 μ.μ.
Έχω καιρό να ανανεώσω το μπλογκάκι μου αλλά αυτές τις μέρες δεν ασχολήθηκα με τπτ. Δεν ξέρω δεν είχα έμπνευση, δεν με ενέπνεε άλλο δωμάτιο του σπιτιού καθώς διάβαζε το αδερφάκι στο δωμάτιο οπότε δεν μπορύσα να απλώσω τα συμπράγκαλα, είχα πολλές ιδέες και δεν μπορούσα να τις οργανώσω. Κάθε μέρα επισκεπτόμουν τα μπλογκόσπιτά σας όμως και μάντευα τι μπορεί να χει φτιάξει η κάθε μία!
Για την επιστροφή μου διάλεξα να σας δείξω αυτό το κουτί οργάνωσης που χα πάρει πριν πολλά χρόνια.
Ήμουν έτοιμη να το πετάξω αλλά σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω τα χαρτομάντιλα που πήρα πρόσφατα από μεγάλο κατάστημα (φαντάζεστε ποιο). Με λίγο ακρυλικό χρώμα και την τεχνική της χαρτοπετσέτας 




έγινε πολύ γρήγορα κι εύκολα από παραλίγο σκουπίδι σε αποθηκευτικό χώρο για τα υλικά μου!

6 σχόλια:

anna είπε...

Του εδωσες μια πολυ όμορφη πινελια,
υ.γ αυτα τα χαρομαντιλα εχουν κανει θραυση

simonmad είπε...

Είναι χαρούμενο, ανοιξιάτικο και λουλουδιασμένο! Κι εγώ γιατί δεν γνωρίζω τα χαρτομάντηλα που έχουν κάνει θραύση; ε; γιατίιιι;

Faiou είπε...

Άννα μου με 90 λεπτά 4 πακέτα λογικό είναι?Τζάμπα πράμα!Simonmad μου μην μου συγχίζεσαι!Να σου στείλω μερικά πακέτα αν θες!

misirlouka είπε...

χαχαχα.....εχω τις ιδιες θηκες και σκεφτομουνα να τις αλλαξω και εγω....χαχαχα στο μυαλο μου τριγυρνααας!!!!σουπεεεερ αλλαγη!!!!

Faiou είπε...

Αλήθεια????Είμαι σίγουρη πως θα γίνουν τέλειες και θα ζηλέψω!Περιμένω να τις δω!!!!Α κι έχω σκοπό μια από αυτές τις μέρες να δοκιμάσω και το χειροποίητο κρακελέ σου μιας και είπα να προσπαθήσω να μην αγοράζω πολλά πράγματα εκτός αν βρω δουλειά κατι το οποίο βλέπω να αργεί να γίνει!

Ειρήνη είπε...

Μεταμορφώθηκε!!!!Πολύ καλόοοοο!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 

My Fa(ir)y tales Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review