Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Βοηθήστε την άσχετη!

Αναρτήθηκε από Faiou στις 2:38 π.μ.
Πήγα προχθές σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα και βρήκα πάμφθηνο αυτόν τον καμβά. Αμέσως μου ήρθε ιδέα να τον στολίσω με μια χαρτοπετσέτα. Τον πήγα σπίτι και είδα ότι μέσα στην συσκευασία είχε αυτά τα ξυλάκια! Μα τι είναι αυτά? Σε τι χρησιμεύουν! Το πινακάκι είναι έτοιμο σχεδόν κάτι του λείπει αλλά θα το βρώ και θα το ανεβάσω όπου να ναι. Αλλά με αυτά τα ξυλάκια τι να κάνω?


8 σχόλια:

simonmad είπε...

Καλημέρα! Ξέρεις πόσα τέτοια έχω στο σπίτι από καμβάδεςδες;;; Νομίζω πως τα βάζεις κάτω από τραπέζι που κουτσαίνει!!! Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα κι είχα πάντα την ίδια απορία μ' εσένα. Μάλλον θα πρέπει να σου απαντήσει κάποιο από τα κορίτσια που ασχολούνται με ζωγραφική. Λυπάμαι που δε βοήθησα, αλλά τουλάχιστον ξέρεις πως δεν είσαι η μόνη που αναρωτιέται.

λΕλένη είπε...

Στους δικούς μου είχε και οδηγίες τρομάρα τους! Τα βάζεις στις σχισμές που έχει στο πίσω μέρο του καμβά ώστε να μείνει τεντωμένος ή κάτι τέτοιο. Θα χρειαστείς ένα σφυράκι για να τα σταθεροποιήσεις. Εγώ χρησιμοποιώ ένα σε κάθε γωνία με διαφορετικό τρόπο αλλά κάνουν την ίδια δουλεία κατά τη γνώμη μου. Ελπίζω να βοήθησα.

eleni είπε...

Όπως λέει και η φίλη,είναι σφηνάκια,που τα βάζεις μ΄ένα σφυράκι στις εγκοπές-στο πίσω μέρος,για να μη στραβώσουν τα ξύλα και να κρατιέται τεντωμένος ο καμβάς.
Ποτέ δεν κατάφερα να τα βάλω.
Φιλιά!

Δρ. Βρακατόρ είπε...

Υποτίθεται ότι κρατάει τον καμβά σταθερό, αλλά στην ουσία είναι άχρηστα. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε κάτι άλλο. Κάνε κατασκευές.

TinaA είπε...

Τί μαθαίνει κανείς!

Faiou είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας. λΕλένη μου προσπάθησα να τα βάλω και μου χαλούσαν τον καμβά μαλλον δεν είναι καλής ποιότητας. Δρ Βρακατόρ ( μα που το σκέφτηκες αυτό το όνομα?) έχεις δίκιο κάτι τέτοιο θα κάνω. Είδες Τίνα μου όσο ζούμε μαθαίνουμε, επίσης δεν μπορώ να μπω στο μπλόγκ σου αν θες στείλε μου την διεύθυνση.Ελένη μου και simonmad μου χαίρομαι που σας βλέπω συχνά εδω.

λΕλένη είπε...

Αυ οι περισσότερες δεν το χρησιμοποιούν καν τότε μην πεδεύεσαι άδικα αγαπητή Φαιη!! Μη χάνεις άδικα δημιουργικό χρόνο!!! ;)

Faiou είπε...

Καλέ δεν παιδεύτηκα και πολυ ίσα ίσα τα άφησα στην άκρη και έπιασα τον καμβα και τις χαρτοπετσέτες!Είπα να κάνω ένα γκάλοπ να μάθω!

Δημοσίευση σχολίου

 

My Fa(ir)y tales Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review