Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Ενα ματάκι παρακαλώ!-Χρόνια πολλά!

Αναρτήθηκε από Faiou στις 8:58 μ.μ.
Καιρό έχουμε να τα πούμε! Μια ένα λουμπάγκο που έπαθα και μου ήταν δύσκολο ακόμα και να κάθομαι, μια οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα (παζάρια δώρα κτλ κτλ) με έκαναν να παραμελήσω το μπλογκάκι μου! Να υπενθυμίσω το giveaway μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου δεν σας το χα πει? Σας το λέω τώρα!Και πέστε το και σε κανεναν άλλο! μη θέλετε ολα τα δώρα για σας! επίσης εκτός από το λουμπάγκο που έπαθα νομίζω ότι κάποιος με έχει γκαντεμιάσει για τα καλα!!το ένα ματάκι που φοράω νομίζω δεν κάνει δουλειά!!!!μια εκδρομή προσπαθώ να πάω η καψερή και δεν μου κάθεται!Τέσπα τα σπιτάκια σας τα επισκέπτομαι όμως και βλέπω ότι ζείτε όλοι σε πυρετώδεις ρυθμούς δημιουργίας με το γκλίττερ να ρέει άφθονο και τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια στη διαπασών!

Μέτσοβο!!


Η παραπάνω παράγραφος γράφτηκε πριν καμια βδομάδα!αλλά φυσικά έμεινε στο πρόχειρο όπως και όλα αυτά που προσπαθώ να κάνω τώρα τελευταία!Την εκδρομή την πήγα τελικά και την είχα πολύ ανάγκη!!!Γέμισα μπαταρίες και επίστροφή στη δουλειά που ειναι λίγο δυσκολα αυτές μιας κι έχει αρκετό κόσμο και τρέχουμε και δεν φτάνουμε!
Επειδή καιρό έχω να σας δείξω καποια κατασκευη και αυτός ηταν ο σκοπός του μπλογκ θα σας δείξω κατι φαναρακια που έφτιαξα το καλοκαίρι αλλά θα μπορούσαν να γίνουν και χριστουγεννιάτικα. χρειαζόμαστε τενεκεδάκια οτι μέγεθος θέλουμε το αγαπημένο μου crop a dile η ενα σφυράκι και ένα καρφί ακρυλικά σπάγκο η καλυτερα συρματάκι και πετρούλες για να τα γεμίσουμε και να χουν βάρος ώστε να μην πηγαίνουν πέρα δώθε.

βάφουμε άν θέλουμε τα τενεκεδάκια κανουμε σχεδιάκι με το crop a dile η ενα σφυράκι και ένα καρφί

 ανοίγουμε τρύπες την μια ακριβώς απέναντι στην αλλη για να τα κρεμάσουμε εγώ άνοιξα και απο κάτω με ένα καρφάκι και σφυράκι γιατι τα κρέμασα εξω οποτε ετσι δεν θα γεμίζουν νερό όταν βρέξει
 περνάμε το συρματάκι απο τις τρύπες
 και τα κρεμάμε όπου θέλουμε όπως θέλουμε
 βάζουμε ένα ρεσώ μέσα και τα ανάβουμε!

έυκολα δεν είναι?

1 σχόλια:

el.mar είπε...

Ωραία ιδέα...και πολύ καλό το αποτέλεσμα!!!!!
Φιλιάααα!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 

My Fa(ir)y tales Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review