Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικα στολιδάκια

Αναρτήθηκε από Faiou στις 12:17 μ.μ.
Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφική μηχανή και με το κινητό δεν φαίνονται καλά τα πραγματάκια μου. Ευτυχώς όμως η φίλη μου η Περπ. μου δάνεισε την δικιά της μηχανή και έτσι σας παρουσιάζω τα τελευταία μου δημιουργήματα. Τα στολιδάκια αυτά είναι φτιαγμένα από πολυμερικό πηλό (Cernit,Fimo), το σχήμα είναι με φορμάκια (σαν αυτά που κάνουμε μπισκότα) και τα στόλισα. Αυτή είναι η δεύτερη φουρνιά καθώς η πρώτη έγινε κάρβουνο (τα είχα σε μεγαλύτερη θερμοκρασία από όσο πρέπει) αλλά δεν πειράζει έτσι μαθαίνεις. 


Επίσης το προηγούμενο Σάββατο το art-time είχε διακόσμηση μπάλας οπότε αυτήν την εβδομάδα προσπάθησα κι εγώ να φτιάξω κάποιες μπαλίτσες.Ορίστε λοιπόν και η δικιά μου προσπάθεια.Τις έχω ανοιχτές για φανούν και οι δύο πλευρές.

Διάφανες μπαλίτσες με τεχνική της χαρτοπετσέτας

Μπάλα από φελιζόλ με τεχνική της χαρτοπετσέτας.


 Είναι η πρώτη μου προσπάθεια με την τεχνική της χαρτοπετσέτας γι αυτό μην κρίνετε πολύ αυστηρά.


4 σχόλια:

LL είπε...

Καλή αρχή Φαίη!!!!! Πανέμορφα στολιδάκια!!!! Περιμένω να δω κι άλλες δημιουργίες σου!!!! Φιλάκιαααααα

simonmad είπε...

Όμορφα τα στολίδια σου και χαρούμενα, αλλά κι οι μπαλίτσες δεν πάνε πίσω! Καλή αρχή με το μπλογκ σου και ακόμα καλύτερη συνέχεια :))

Ανεράιδα είπε...

Είναι όλα υπέροχα! Μπράβο σου!!

Faiou είπε...

Ανεράιδά μου σε ευχαριστώ πολύ παρακολουθώ εδω και καιρό το μπλογκ σου και μου αρέσει ότι κάνεις. Τα κορτισάκια σου πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένα. Το δωμάτιο τους είναι ονειρεμένο.

Δημοσίευση σχολίου

 

My Fa(ir)y tales Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review