Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Τωρα ας βρέξει όσο θέλει!

Αναρτήθηκε από Faiou στις 7:22 μ.μ.
Όταν ήρθαν οι γαλότσες στην μόδα τις μίσησα! Δεν μου άρεσαν καθόλου και τις θεωρούσα καθόλου θηλυκές. Όμως έχουν βγει πολύ ωραία σχέδια και επίσης τις μέρες που βρέχει είναι τέλειες και δεν το σκέφτεσαι αν θα βγεις έξω. Δοκίμασα αρκετά σχέδια αλλά τις έβρισκα αρκετά ακριβές. Μπορεί να με πείτε τσιγκούνα αλλά δεν θα έδινα 60 ευρουλάκια για να πάρω ένα πλαστικό παπούτσι! Πήρα λοιπόν από τον τσαγκάρη σκέτα μαύρα γαλοτσάκια και τα στόλισα με λουλουδάκι με την τεχνική felting (τσοχοποίηση ?). Επειδή όμως βαριέμαι εύκολα, του έβαλα τσιμπιδάκι από πίσω για να τα αλλάζω. Προχθές που τις περπάτησα όμως είχα μια απώλεια. Μου έφυγε το ένα και βρίσκεται κάπου στην Τσιμισκή. Γι αυτό πρέπει να βρω άλλη πατέντα. Καμιά ιδέα?

















4 σχόλια:

lourdi lourdaki είπε...

Α! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ιδεα τελειο μοναδικο!!! και ευκολο!
μπραβο σου!!!
Μια καλη εβδομαδα να εχεις!!!

Faiou είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ!Σαν Πολύτεχνίτισσα περιμένω καμιά ιδέα από σένα για να μην έχω άλλες απώλειες!

LL είπε...

Βγήκαν πανέμορφες οι γαλοτσούλες σου!!!! Μήπως να τις έραβες κιόλας με λίγη πετονια???? Ακόμα και να θες να αλλάξεις σχέδιο στις γαλότσες σου δεν θα φαίνονται οι τρυπούλες από το ράψιμο!!! Και ότι χρειαστείς στείλε μου mail!!!

Faiou είπε...

Λες? Τωρα τις έδεσα προσωρινά με μικρά λαστιχάκια για τα μαλλιά που είναι για κοτσιδάκια λεπτά και είναι οκ. Αλλά θα σκεφτώ και την ιδέα σου και για τα επόμενα.Ευχαριστώ για την ιδέα!

Δημοσίευση σχολίου

 

My Fa(ir)y tales Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review