Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Felt(αρω) ασταμάτητα!!!

Αναρτήθηκε από Faiou στις 3:02 μ.μ.
Η τελευταία μου μανία είναι το felting. Μετά από ώρες στον ΣυΣωλήνα(YouTube) πήρα κι εγώ νήματα βελόνες και σφουγγάρι και βγάζω το άχτι μου!!Είναι αρκετά εύκολο (όσον αφορά απλά σχήματα όπως λουλουδάκια, καρδούλες, φυλλαράκια) διασκεδαστικό και αρκετά αγχολυτικό. Το felting ουσιαστικά είναι ότι έχει σχέση με την τσόχα. Υπάρχουν έτοιμα φύλλα τσόχας σε διάφορα χρώματα τα οποία κόβεις απλά σε ότι σχήμα σου ρθει στο μυαλό. Επίσης υπάρχει και η τεχνική του needle felting με την οποία έχω παθιαστεί τώρα τελευταία που δίνεις μορφή στα νήματα τρυπώντας τα με την ειδική βελόνα. Υπάρχει κι άλλη τεχνική με σαπούνι και νερό αλλά δεν φαίνεται αρκετά διασκεδαστική. Ίσως την δοκιμάσω αργότερα. Επίσης, αν ξέρει καμία, τα νήματα όταν τα αγοράσω πρέπει να τα κάνω κάτι? Γιατί αυτά που παίρνω εγώ δεν μοιάζουν με τα άλλα που βλέπω σε blogs και στο YouTube. Ακολουθούν κάποιες από τις προσπάθειές μου.
αυτά δεν ξέρω τι θα τα κάνω-μάλλον καρφίτσες.



καρφίτσα

Δεντράκι τσόχινο


7 σχόλια:

Ανεράιδα είπε...

Πολύ όμορφα, ειδικά τα λουλουδάκια πάνω σε χειμωνιάτικα ρούχα θα είναι υπέροχα!!

LL είπε...

Υπέροχα όλα!!! Και συμφωνώ με την Ανεράιδα τα λουλουδάκια είναι τέλεια πάνω σε ρούχα!!!!

Faiou είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ!Ναι κι εγώ έτσι πιστεύω οτι θα ναι ωραια τώρα τον χειμώνα. Μου φέρανε μια μπλούζα μαύρη τέλεια και ήδη τα φανταζομαι πάνω.

simonmad είπε...

ταιριάζουν επίσης και σε τσόχινα ή πλεκτά καπελάκια/σκουφάκια! Πολύ πετυχημένα για πρώτη προσπάθεια, keep on felting :))

Faiou είπε...

Ναι όντως θα τα κάνω καρφιτσες να τα βάζω παντού!!!!Χαίρομαι πολυ που περνάτε μια βόλτα κι από δω και που μου δίνεται ιδέες.

lourdi lourdaki είπε...

Μα γιατι? ειναι πολυ ομορφα!!!!μπραβο σου!!
Καλο μηνα! και καλημερα!!!

Faiou είπε...

Ευχαριστώωωωω!!!!!!Καλό μήνα σε όλους!

Δημοσίευση σχολίου

 

My Fa(ir)y tales Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review