Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Επιτέλους έγινε η κλήρωση!!!

Αναρτήθηκε από Faiou στις 8:14 μ.μ.
Το μεσημέρι έκανα την κλήρωση με τον παραδοσιακό τρόπο!Αποφάσισα η τυχερή να διαλέξει το δώρο από αυτά που υπάρχουν σε άλλες αναρτήσεις. Η έστω παρόμοιο με κάποιες τροποποιήσεις αν θέλει. Επίσης μια άλλη ιδέα που μου ρθε είναι αν θέλετε κάτι σε καπάκι ή πλακέτα σαν αυτή: 

που θα έχει όποια εικόνα η ακόμα και φωτογραφία θέλετε(αν θέλετε ας πούμε την φατσούλα σας πάνω ή καποιου που αγαπάτε). Ακολουθούν κάποια πραγματάκια από τα καπάκια που έφτιαξα:














Και στα της κλήρωσης τώρα!Σχόλιο αφήσατε οι παρακάτω: 



 Συγχαρητήρια Μάτο!!! Στείλε μου με mail τα στοιχεία σου καθώς και διευκρίνηση για το δωράκι και θα ρθει το συντομότερο στην πόρτα σου!Καλό βράδυ σε όλους!

6 σχόλια:

Ειρήνη είπε...

Τι όμορφα που είναι όλα όσα έφτιαξες Faiou μου!!
Κρίμα που δεν ήμουν εγώ η τυχερή,αν και το ξέρω ότι σε αυτά πάντα άτυχη είμαι..Πιο εύκολο να κερδίσει κάποιος που δεν έχει συμμετάσχει παρά εγώ.. αλλά δεν το βάζω κάτω!!
Συγχαρητήρια στη mato!!
Φιλάκια!!

anna είπε...

Παρα πολυ όμορφα όλα faiou,και αν κ δεν φοραω σκουλαρικια αυτα τα λατρεψα,ειδικα τα ποδηλατακια!!!!Ειρηνη και εγω ατυχη ειμαι,να φανταστεις μια φορα συμπλήρωσα Λοττο δεν το επαιξα και επιασα 6αρι,εγω και ο Μητσοτακης ενα πραγμα..keep walking................Συγχαρητήρια στη mato.......μακια καλο βραδυ!!!!111111

foufoula89 είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...ΣΤΗ MATO...ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

λΕλένη είπε...

Μπράβο στην τυχερή! Και εγώ σαν την Ειρήνη νιώθω... Αλλά η Ελπίδα λένε... Μήπως όμως είσαι εσύ η τυχερή στη δική μου κλήρωση; Για κάνε μια βόλτα...

Miss Pink είπε...

ααα μα με προκαλείς με αυτά τα καπάκια :ΡΡΡ
εγώ ακόμα τα έχω και κάθονται.. :Ρ
μωρε μήπως να τα βάλω με το λογότυπο της heineken να κάνω και την αλλαγή??? :Ρ
που ξερεις μπορεί να βγάλω και κάνα φράγκο με τη διαφήμιση
χιχιχι..
μπράβο κοριτσάκι
είναι σούπερ

Faiou είπε...

Σας ευχαριστώ όλες σας!Κι εγώ άτυχη είμαι!Μηπως απλα αν ανταλλάζουμε πραματα να μαστε σιγουρες οτι θ απάρουμε κάτι η μία απο την άλλη?Η Μάτο πάντως μάλλον δεν το χει πάρει χαμπάρι ακόμα!!!Διαβάζει ίσως το κορίτσι!Θα γίνει κι άλλη κλήρωση πάντως!Πάντως όντως είναι καλή ιδέα για διαφήμιση!Miss Pink μην κάθεσαι άλλο.Φτιάξτα!θα εθιστείς να ξέρεις !!!

Δημοσίευση σχολίου

 

My Fa(ir)y tales Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review