Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος!

Αναρτήθηκε από Faiou στις 5:21 μ.μ.
Η τελευταία βδομάδα ήταν λίγο τρελή!!!Πέρασαν τόσα πολλά από μυαλό μου σχετικά με το τι θέλω με το τι θα κάνω κ.α. Είχα κανονίσει πράγματα να κάνω μέρη να πάω αλλά τελικά δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει να μετατεθούν για λίγο αργότερα. Κάθε εμπόδιο για καλό πιστέυω εγώ! Βρήκα δουλίτσα! Καμία σχέση με αυτό που ψάχνω αλλά είναι μια χαρά για να βγάζω τα έξοδά μου να χω χρόνο να φτιάχνω πραγματάκια και να αγοράζω υλικά!!!!
Έκανα ένα ταξίδι αστραπή στην Πάτρα στην αδερφούλα μου! Εκεί έκανα σεμινάριο στο Felting με νερό με την Τότα!Η Τότα έχει ένα τέλειο εργαστήρι στην Πάτρα (θέλω κι εγώ μια μέρα τέτοιο) και μας έδειξε μερικά μυστικά στο Felting www.tota.gr . Η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα και μου άρεσε τόσο πολύ!Δεν ήθελα να φύγω!Όταν ξαναπάω στην Πάτρα θα την ξαναεπισκεφθώ σίγουρα! Όσες μένουν στην Πάτρα δεν θα χάσουν αν περάσουν μια βόλτα για ένα μάθημα. Σας δείχνω τι έφτιαξα εγώ το πρωί του Σαββάτου!
 σαπουνάκι κορδόνι ύφασμα και μποτουνιέρα μαλλον ειναι το λουλοόδι αλλά βγήκε λίγο μεγαλούτσικη α και μπαλίτσες φτιάξαμε είναι στο κέντρο του λουλουδιού! 

Επίσης με πάρα πολύ μεγάλη χαρά έλαβα τα σκουλαρικάκια της λΕλένης που κέρδισα τα οποία είχαν μαζί τους και μια ωραία έκπληξη! Μια υπέροχη καρτούλα με τόσο ωραία λογάκια!!Νομίζω ήταν φτιαγμένη με την τεχνική Quilling (κάπως έτσι δεν την λένε λΕλένη μου?


 Σας υπενθυμίζω το μπλογκοπαίχνδιο που τρέχει τωρα και μου αρέσει τόσο πολύ!Pay it Forward! Στην προηγούμενη ανάρτηση θα βρείτε πληροφορίες!Καλό μήνα!!!!

14 σχόλια:

el.mar είπε...

Βρήκες δουλίτσα...πολύ καλό!!Κάθε εμπόδιο για καλό!
Πολύυυυυ όμορφαααααααααα!!!!!!!!!!
Με γειά...με γειά....α κ πρόλαβα?!.....καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!

mato είπε...

Τωρα ειδα οτι κερδισα στν κληρωση!!!Ευχαριστωωωω!Τ mail μου ειναι: efouf@hotmail.gr
Θα ηθελα ν παρω τν πλακετα τ κρεμαστο γιατι τρυπες στα αυτια γιοκ!Φιλακια!!!

anna είπε...

Πολυ όμορφα τα νεα σου faiou,στην εποχη που ζούμε,καλη αρχη και με αρκετο ελευθερο χρόνο,να θαυμάζουμε τις δημιουργιες σου

Y.Γ,Εχεις λεκτικη επαλήθευση........

Ρούλα είπε...

Αντε καλή αρχή στη δουλίτσα σου! Με γειά και το δωράκι! Καλό μήνα!!

Unknown είπε...

Με το καλό η δουλίτσα και όλα να πάνε καλά !!!!

Faiou είπε...

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές! Μάτο μου για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω μαιλ. Μηπως έχεις και κάποιο άλλο μαιλ?Στήλε μου τα στοιχεία σου για να σου ρθει το δωράκι. Δυστυχώς το δωσα το κρεμαστό. μπορείς να περιμένεις να φτιάξω άλλο ή αν θες διάλεξε κάτι άλλο. Τα καπάκια γίνονται κι αυτά ωραία κραμαστά!Άννα μου δεν ξέρω τι να κάνω για να βγει αυτό που λες. Πρωτη φορα μου κάνουν παράπονα.δεν το θελα η καημένη. Σε όλα έτσι δεν γίνεται τα μπλογκ?

Marina είπε...

Δουλειά σε τέτοιες εποχές;;; Μπράβο!!!
Και το δώρο που κέρδισες ζηλευτό!!! Είναι η εποχή σου μου φαίνεται!!! Φτου να μη σε ματιάσω!!!!

Faiou είπε...

Φτύσε με φτύσε με Μαρίνα μου!!!Κοιτα η δουλειά δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με αυτό που σπούδαζα τόσα χρόνια και χαράμισε η μανουλίτσα και ο πατερούλης τα ωραία τους λεφτάκια που δεν τους περισσέυουν κιολας αλλά δόξα το θεό που ήρθε τώρα έτσι που είναι δύσκολα τα πράγματα και όταν δουλέυεις νοιώθεις ότι κάτι προσφέρεις ρε παιδάκι μου!!Σε ευχαριστώ πολύ λοιπόν!!

foufoula89 είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ...ΤΟ FELTING ΠΡΕΙΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔ/ΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ Η ΚΑΡΦΙΤΣΑ ....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

EVAGELIA VRETTOU είπε...

άστα...δυστυχώς οι σπουδές μας εξασφαλίζουν καλή μόρφωση, δουλειά ΟΧΙ...και ειδικά τώρα...
καλά να λες, μάλλον, εύχομαι όμως να σου βγει σε καλό και να έρθουν και τα καλύτερα!!!
όσο για τις φελτ δημιουργίες, είναι η πρώτη σου επαφή;;; τέλεια! πάω να εξερευνήσω την Τότα...φιλιά

λΕλένη είπε...

Καλοφόρετα Φαίη μου!! Και καλή αρχή με τη δουλειά!! Μπράβο!!! Όλα δεξιά να σου έρχονται! Φιλιά!

Vana είπε...

Καλή αρχή με την νεα σου δουλειά! Όσα έφτιαξες στο μάθημα felting είναι εντυπωσιακά!Μπράβο! Καλό μήνα!

Ειρήνη είπε...

Καλή αρχή με τη δουλειά και πάντα τυχερή!!!
Φιλιά!!
υ.γ. τέλειες οι feltοδημιουργίες!

Faiou είπε...

Foufoula μου ευχαριστώ!!!Όντως το felting είναι πολύ ωραία διαδικασία καθαρίζει το κεφάλι σου. Ευαγγελία μου είναι η πρώτην μου επαφή εκτός από τα μπαλάκια που είχα δει κι απο σενα. λΕλένη μου , Βανα μου Ειρηνάκι σας ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι πολύ που περνάτε τακτικά από δω!!

Δημοσίευση σχολίου

 

My Fa(ir)y tales Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review